Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Львів’яни у потребі отримають продуктові набори до Великодня

16 квітня, 10:50

Напередодні Паски місто і благодійники закупили 4600 комплектів продуктових наборів. Їх отримають найбільш потребуючі мешканці Львова з числа малозабезпечених, осіб з інвалідністю, котрі мають порушення функцій зору та слуху, а також одинокі літні львів’яни та самотні особи з інвалідністю.

«У зв’язку з карантином, який впроваджено через поширення коронавірусної інфекції, цьогоріч вперше за 12 років нам довелось відійти від традиції спільного освячення великодніх продуктових наборів та великоднього сніданку, який ми організовували для найбільш незахищених мешканців Львова. Та попри таку складну ситуацію, найвразливіші мешканці нашого міста не залишаться без продуктів», - розповіла заступниця міського голови з гуманітарних питань Галина Слічна.

Нехитрі продуктові набори складаються із олії, родзинок, банки згущеного молока, макаронів, чаю, повидла, печива та супу. І звісно, в кожному пакунку буде вже освячена паска.

Пакують ці набори в кожному районному відділі соціального захисту. Після пакування, попередньо зателефонувавши, їх розвезуть по домівках потребуючим львів’янам.

Із міського бюджету на це виділили понад 600 тис. грн.

Павло Паламарчук, «День», Львів

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати