Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

"Тунелем кохання", що на Рівненщині, зацікавилися китайські туроператори

16 червня, 18:45
Фото з відкритих джерел

Знаменитим  «Тунелем кохання», що знаходиться в селищі Клевань на Рівненщині, зацікавилися китайські туроператори. Вони подорожують містами України і знайомляться з місцевими атракціями. Не оминули іноземці й знаменитого природного феномену, який вважається одним із найцікавіших романтичних куточків світу.

«Тунель кохання» на сьогодні є одним із найбільш відвідуваних туристичних об’єктів області. Його популярність почалася з вдалого фото в інтернеті. Кадр потрапив у соціальні мережі. В результаті «Тунель кохання» опинився у ТОП-10 найромантичніших місць світу. І тримається у цих рейтингах вже упродовж кількох років.  Він являє собою арку правильної форми, яку утворило гілля дерев, що ростуть обабіч залізничної колії. Походження цього ботанічного дива не зовсім романтичне. Місцеві розповідають, що раніше у довколишніх селах розташовувались військові бази, залізницю до яких замаскували деревами. Однак зараз «Тунель кохання» вважається одним із найнесподіваніших краєвидів. Тут знімали рекламні ролики, короткометражки, а ще епізоди художніх фільмів авторства японських та індійських режисерів. Тим часом цьогоріч на сході Китаю відкрили романтичне місце, яке також назвали «Тунелем кохання».

 «Туроператори з Китаю під час їх візиту в Україну відвідують декілька областей – Львівську, Житомирську, Київську, Одеську, а також Рівненську. Вони в такому турі вперше. Про «Тунель кохання» чули і знають.  Об’єкт їм сподобався, реакція була дуже емоційною. Взагалі ця місцина на Рівненщині чи не найпопулярніший серед туристів-іноземців», - розповіла заступник начальника управління культури і туризму Рівненської облдержадміністрації Ярослава Гаврилова.

Тим часом об’єкт планують розвивати -  зокрема, облаштувати великий дитячий майданчик, місця для відпочинку з барбекю-зоною, створити торгові ряди для сувенірів, розширити паркінг і забезпечити безкоштовний WI-FI.

Тетяна ІЛЬНИЦЬКА, Рівне

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати