Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

За добу окупанти 16 разів обстріляли позиції ЗСУ, поранений військовий

16 вересня, 08:58
Фото: mil.gov.ua

Минулої доби, 15 вересня, російські окупаційні війська 16 разів відкривали вогонь по позиціях Збройних сил України; зранку понеділка - 2 обстріли, в результаті чого поранення отримав один український боєць.

Про це йдеться у ранковому зведенні на офіційній сторінці штабу ООС у Facebook.

"15 вересня збройні формування Російської Федерації та її найманці 16 разів порушили режим припинення вогню. Противник обстрілював позиції підрозділів Об'єднаних сил із заборонених Мінськими угодами калібрів зброї, а саме – мінометів калібру 120 мм та 82 мм, а також з гранатометів різних систем та стрілецької зброї", - йдеться у повідомленні.

Так, в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" противник здійснив 11 обстрілів позицій Об'єднаних сил: двічі неподалік Авдіївки – з гранатометів різних систем та стрілецької зброї; тричі поблизу Новогнатівки – з гранатометів різних систем та стрілецької зброї; неподалік Миколаївки – зі стрілецької зброї; поблизу Водяного – з автоматичних гранатометів та стрілецької зброї; неподалік Красногорівки – з автоматичного гранатомета та стрілецької зброї; поблизу Лебединського – зі станкового протитанкового гранатомета; неподалік Пищевика – зі стрілецької зброї; поблизу Мар’їнки – з підствольних гранатометів та стрілецької зброї.

В районі відповідальності ОТУ "Північ" окупанти здійснили 5 обстрілів: тричі поблизу Новолуганського – з мінометів калібру 120 мм та 82 мм та автоматичного гранатомета; в районі Зайцевого та поблизу Травневого – з мінометів калібру 82 мм.

“За минулу добу втрат внаслідок ворожих обстрілів з нашого боку не було”, - зазначили у штабі ООС.

Від початку поточної доби, 16 вересня, збройні формування Російської Федерації та її найманці 2 рази порушили режим припинення вогню: 1 обстріл поблизу Пищевика – з гранатометів різних систем та стрілецької зброї та 1 неподалік Луганського – з гранатометів різних систем та стрілецької зброї.

Внаслідок обстрілу один військовослужбовець зі складу Об'єднаних сил отримав поранення.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати