Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Український піаніст дав концерт у Парламенті Швейцарії

17 березня, 14:17
Фото: culturemeter.od.ua

Всесвітньо відомий одеський піаніст Олексій Ботвінов відкрив своїм концертом щорічний форум Україна-Швейцарія в Парламенті Швейцарії.

«Дуже щасливий тим, що мене представляла особисто Президент парламенту. І запрошувала всіх в червні в Одесу на Odessa Classics. В Європі вже знають про фестивалі та високо оцінюють », - підкреслив Олексій, передає місцеве Культурометр.

На концерті в Парламенті Олексій виконав твори Шопена і геніального українського кримського композитора Алемдара Караманова. Олексій Ботвінов відкриває Тиждень української культури в Швейцарії ось уже другий рік поспіль. На відкритті організатори наголосили, що хотіли б, щоб його виступу в парламенті стали традицією.

З середи почнуться всілякі культурні події: виставки, концерти, зустрічі - все найцікавіше з України. В тому числі, в Берні пройде концерт за участю Олексія Ботвінова і Майкла Гуттмана (хедлайнера Odessa Classics).

Олексій Ботвінов - всесвітньо відомий піаніст з Одеси. Він виступає на різних сценах світу, а також заснував і є президентом одного з найбільших фестивалів класичної музики в Східній Європі Odessa Classics. На фестиваль з'їжджаються сучасні зірки класичної музики, а одне з найбільш видовищних подій - open air на Потьомкінських сходах. У минулому році open air слухали 10 тисяч чоловік.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати