Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Абітурієнтам дозволили паперові заяви через проблеми з е-кабінетами

17 липня, 11:02
Фото з архіву "Дня"

Через проблеми в роботі Єдиної електронної бази з питань освіти, абітурієнтам, які не можуть зареєструвати електронний кабінет у системі ЄДЕБО, надали можливість подавати документів паперовому вигляді.

Про це йдеться у листі Міністерства освіти та науки від 14 липня 2017 року, повідомляє Osvita.ua.

"У зв'язку із запровадженням нового програмного забезпечення з посиленими вимогами до ідентифікації вступників, мають місце окремі випадки відмови в реєстрації електронних кабінетів, пов'язані з іншими розбіжностями в реєстраційних даних. У такому разі з 15 липня 2017 року вступник може подати заяву та документи в паперовій формі, якщо в присутності представника приймальної комісії вищого навчального закладу буде перевірена неможливість створення електронного кабінету вступника", - йдеться у листі міністерства за підписом застуника міністра Юрія Рашкевича.

Зазначається, що заява в паперовій формі подається вступником особисто до приймальної комісії вищого навчального закладу. Факт подання кожної заяви в паперовому вигляді реєструється уповноваженою особою приймальної комісії в ЄДЕБО в день прийняття заяви.

Приймальні комісії ВНЗ кожного дня повині надати ДП "Інфоресурс" всі дані вступників, які надали до них документи паперовій формі.

Також у паперовій формі можуть подавати заяви на вступ абітурієнти, які мають спеціальні умови на участь у конкурсному відборі, передбачені Умовами вступу до ВНЗ або право на зарахування за квотами- 1 та квотами-2. Також вступники, які мають розбіжності в написанні особистих даних в атестаті про повну загальну середню освіту та у сертифікаті зовнішнього незалежного оцінювання, у т.ч. вступники, які мають паперові атестати старого зразка (дипломи кваліфікованого робітника або молодшого спеціаліста із записами про здобуття середньої освіти), які не вносились до централізованих баз даних.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати