Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Омелян назвав дату запуску потяга "чотирьох столиць"

17 липня, 15:43
Фото з архіву "Дня"

Потяг "чотирьох столиць" з Києва до Риги через Мінськ і Вільнюс стартує 28 вересня з української столиці. Про це заявив міністр інфраструктури України Володимир Омелян на брифінгу за результатами пленарного засідання міжурядової українсько-литовської комісії з питань торговельно-економічного та науково-технічного співробітництва, повідомляє сайт міністерства.

"Минулорічний порядок денний, який був погоджений у Литві, дав результат цього року. Ми маємо потяг чотирьох столиць (Рига – Вільнюс – Мінськ - Київ), який стартує 28 вересня з Києва", - наголосив Омелян.

Він додав, що Україна матиме також пряме авіаційне сполучення між Вільнюсом і Львовом та низку інших перспективних проектів.

Раніше заступник міністра Юрій Лавренюк повідомляв, що вартість квитка купейним вагоном до Риги становитиме близько 1855 грн (59 євро), тривалість подорожі складе 15 годин з урахуванням проходження кордонів.

Лавренюк також зазначав, що поїзд відправлятиметься з Києва близько 15:00 і прибуватиме до Риги близько 6:00 наступного дня.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати