Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

На Вінниччині через отруєння госпіталізували 40 осіб, 35 з них – діти

17 вересня, 11:31
Фото з відкритих джерел

13 вересня до Козятинської районної лікарні потрапило 20 людей, з них 5 дорослих та 15 дітей. Усі вони отруїлись у шкільній їдальні Козятинської ЗОШ № 2. Попередній діагноз постраждалих – гострий гастроентероколіт. Як повідомила сьогодні вранці ДСНС України, кількість постраждалих унаслідок отруєння зросла до 40, серед них 35 дітей.

«Протягом 14 – 16 вересня до інфекційного відділення Козятинської ЦРЛ з попереднім діагнозом гострий гастроентероколіт госпіталізовано 40 осіб (з них 35 дітей), які вживали їжу в шкільній їдальні у ЗОШ № 2 м. Козятин. Проводиться комплекс протиепідемічних заходів», – йдеться у повідомленні.

За фактом отруєння учнів та вчителів козятинської школи поліція відкрила кримінальне провадження щодо порушення санітарних правил і запобігання інфекційним захворюванням та масовим отруєнням. За таке правопорушення передбачене покарання у вигляді обмеженням волі на строк до трьох років.

Попередньо встановлено, що потерпілі отруїлися продуктами харчування у їдальні школи. Роботу закладу, який готував та доставляв їжу до школи призупинено.

Олеся ШУТКЕВИЧ, Вінниччина

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати