Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Україна відправить на розгляд Венеціанської комісії проект закону про деолігархізацію, який буде підписано президентом

17 жовтня, 22:49
Фото: ОПУ

Україна відправить на розгляд Венеціанської комісії проект закону про деолігархізацію, який буде підписаний президентом, повідомив президент України Володимир Зеленський.

Про це інформує агентство "Інтерфакс-Україна".

"По-перше, з керівником Венеціанської комісії, паном Букіккіо ми непогано знайомі. По-друге, він був, мені здається, досить здивований, що йому відправили на розгляд законопроект, який не пройшов друге читання. Тобто це не зовсім зрозумілий документ, це не остаточний закон. Мало того, що він не проголосований був і не пройшов друге читання, він був не підписаний президентом України. Тобто, він хотів би (і це його пряма мова) побачити саме законопроект в остаточному вигляді, підписаний президентом України, і тоді ми з вами отримаємо від них висновки", - сказав Зеленський у коментарі телеканалу ICTV у неділю.

Президент запевнив, що Україна відправить на розгляд Венеціанської комісії законопроект, який буде підписаний президентом України.

"Я розумію, що колишній спікер дуже хотів це зробити швидко, щоб вплинути на те, щоб депутати Верховної Ради України не голосували другого читання. Це був політичний крок, вважаю, дрібний і помилковий. Тим не менше, тому я і подзвонив пану Букіккіо, я йому сказав: "я вам обіцяю, ми відправимо законопроект, який буде підписаний президентом України, щоб його дійсно розглянула Венеціанська комісія", - наголосив Зеленський.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати