Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Шмигаль не виключив суворіших обмежень, якщо карантин вихідного дня не покаже результату

17 листопада, 12:55

Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль заявляє, що якщо в найближчі декілька тижнів "карантин вихідного дня" не покаже перші результати, уряд почне готуватися до суворіших карантинних обмежень.

"Основне завдання "карантину вихідного дня" - це зробити так, щоб ми вийшли на плато за кількістю хворих, зафіксували на рівні не більше ніж 12-15 тисяч випадків на день. За найближчі два тижні ми маємо побачити його перші результати за умови дотримання всіх протиепідеміологічних правил. Якщо цього не станеться, то ми почнемо готуватися до суворіших карантинних обмежень, нам доведеться це робити", - сказав Шмигаль із трибуни Верховної Ради у вівторок.

Прем'єр наголосив, що кожен день виконання карантину відтягує ухвалення суворіших заходів.

Серед іншого Шмигаль зазначив, що на сьогодні немає необхідності розгортання мобільних госпіталів, але підготовка до такої можливості вже проводиться.

Пізніше у Telegram-каналі прем'єр написав, що основне завдання "карантину вихідного дня" зробити так, щоб вийти на плато за кількістю хворих, тобто зафіксувати його на цифрах не більше ніж 11-12 тисяч випадків на день, а не 12-15 тис. випадків, як він заявив з трибуни парламенту.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати