Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Розпочалося відкриття фотовиставки Дні "Дня" на Волині

18 квітня, 12:27
Фото з архіву "Дня"

Сьогодні, 18 квітня о 12 годинні, розпочла свою роботу фотовиставка Дні "Дня" на Волині".

"Наймасштабніший соціальний проект країни" - такими словами розпочала відкриття фотовиставки Анна Данильчук, проректор СНУ ім. Лесі Українки.

Головний редактор Щоденна всеукраїнська газета "День" Лариса Івшина виступила зі вступною промовою на церемонії відкриття.

"Ми, не зрозумівши себе, не можемо бути цікавим іншим. Закликаю всіх читати Липинського, день народження якого був учора, відвідувати Затурці, допомогати їм", - закликала волинян Лариса Івшина

"Ця фотовиставка має велике історичне значення. Вона почалася у ХХ столітті і триває у ХХІ, і триватиме й надалі. Не так багатьох є проектіа, які об'єднуют українців" - зазначив ректор Ігор Коцан.

Нагадаємо, фотовиставка «Дня» триватиме з 18 квітня до 17 травня, місце зустрічі — вул. Винниченка, 30А (бібліотека Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки). Вхід — вільний. Сьогодні кожен зможе не лише оглянути виставку і проголосувати за найкраще фото, а й оформити передплату на свій «День» і придбати книги та випуски «Маршруту №1»!

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати