Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Жертвами терористичного акту в Іспанії стали громадяни 34 країн

18 серпня, 16:38
Фото Reuters

Поліція Каталонії повідомила про затримання четвертого підозрюваного в причетності до терактів в Барселоні і Камбрільсі, передає SkyNews.

"Поліція Каталонії заявляє, що заарештований четвертий підозрюваний у причетності до терактів у Барселоні і Камбрільсі", - йдеться в повідомленні.

За останніми даними, в результаті терористичних атак в центрі Барселони і в курортному місті Камбрільс загинули або отримали поранення громадяни 34 країн. Про це повідомляє BBC з посиланням на Надзвичайні служби в Каталонії.

"Надзвичайні служби в Каталонії заявили, що за попередньою оцінкою серед загиблих і поранених в результаті атак в Іспанії є громадяни 34 національностей", - йдеться в повідомленні.

Зокрема, постраждали або загинули громадяни Німеччини, Алжиру, Аргентини, Австралії, Австрії, Бельгії, Марокко, Канади, Китаю, Колумбії, Румунії, Венесуели, Куби, Екваторіальної Гвінеї, Єгипту, Іспанії, США, Філіппін, Франції, Британії, Греції, Нідерландів, Тайваню, Гондурасу, Угорщини, Ірландії, Італії, Кувейту, Македонії, Мавританії, Пакистану, Перу, Домініканської Республіки, Туреччини.

Нагадаємо, за останніми даними кількість загиблих від терактів в Іспанії зросла до 14 людей.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати