Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Львів прощається із загиблими на фронті Іваном Тимцівим та Олегом Станьком

18 серпня, 13:18

Сьогодні, 18 серпня, в останню путь проводжатимуть бійців 80-ої окремої десантно-штурмової бригади та 54-ої окремої механізованої бригади імені гетьмана Івана Мазепи, які загинули у боротьбі з російськими загарбниками. 

Чин похорону розпочнеться об 11.00 у Гарнізонному храмі святих апостолів Петра і Павла. 

Івана Тимціва поховають на Личаківському кладовищі, Олега Станька – у Рясне (Шевченківський район Львова), за бажанням рідних. 

Мерія закликає львів’ян та гостей міста долучитися до церемонії прощання та просить утриматися в цей час від розважальних заходів та святкувань.

Біографічні довідки: 

image

Іван Тимців (19.01.1991–14.08.2022) – львів’янин. Навчався у ліцеї №46 імені В’ячеслава Чорновола. Після здобуття професійно-технічної освіти вступив до Національного університету «Львівська політехніка». Закінчив кафедру військової підготовки Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного.

Учасник Революції Гідності, один із організаторів «Львівського Євромайдану». Виконував бойові завдання в зоні проведення АТО. У мирний час був приватним підприємцем. Захоплювався гірським туризмом.

Із перших днів війни захищав Україну у складі 80-ої окремої десантно-штурмової бригади десантно-штурмових військ Збройних Сил України.

У Івана Тимціва залишилися батьки, тітка, дядько та двоюрідні брати.

image

Олег Станько (24.06.1985–13.08.2022) – уродженець м. Жидачів, що на Львівщині. Згодом переїхав до Львова. Навчався у школі №92. Закінчив медичний коледж «Монада». Після завершення навчання вступив на військову службу.

У 2015 році виконував бойові завдання в зоні проведення АТО. У мирний час працював на приватному підприємстві з виробництва вікон.

Із початком повномасштабного вторгнення росії в Україну добровольцем пішов на війну. Бойовий медик. Служив на сході України у лавах 54-ої окремої механізованої бригади імені гетьмана Івана Мазепи оперативного командування «Схід» Сухопутних військ Збройних Сил України.

У Олега Станька залишилися батько, двоє братів, наречена та хрещена донька.

Вічная пам'ять та вічная слава Героям. Царствіє Небесне. Співчуття рідним.

Тетяна КОЗИРЄВА, «День»

Фото Львівської міської ради 

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати