Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Українська сторона готує відведення військ уздовж усієї лінії розмежування на Донбасі, - командувач ООС

18 вересня, 11:12
Фото: mil.gov.ua

Наразі українська сторона здійснює підготовчі заходи щодо відведення сил і засобів уздовж усієї лінії зіткнення сторін на Донбасі, але зрештою все залежатиме від дзеркальних дій протилежної сторони, заявив командувач Операції об'єднаних сил Володимир Кравченко на зустрічі з координатором систем ООН в Україні Оснат Лубрані.

Про це повідомляє Інтерфакс-Україна.

"Наразі здійснюються підготовчі заходи щодо відведення військ уздовж усієї лінії розмежування. Таке завдання визначили начальник Генерального штабу Збройних сил України, міністр оборони України та глава держави. Ми до цього готові заради поліпшення життя наших громадян і, врешті-решт, усе залежатиме від дзеркальних дій із протилежної сторони", - цитує Кравченка прес-центр ООС на сторінці в соцмережі Facebook у середу вранці.

У рамках інформування командувач ООС розповів координатору систем ООН також про перспективи створення безпечних районів навколо населених пунктів Золоте і Петровське (обидва - Луганська обл.).

"Такі райони планувалося створити ще у 2016 році, але досі вони залишаються мілітаризованими. Переконаний у тому, що це буде наступним кроком після Станиці Луганської", - зазначив Кравченко.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати