Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Смертельна ДТП у Харкові: Зайцева повністю визнала провину

19 лютого, 18:25
Фото Укрінформ

На дебатах у суді по справі щодо смертелної ДТП в центрі Харкова Олена Зайцева визнала провину за всіма пунктами звинувачення, а її захист просить суд про поблажливість.

Про це Укрінформу розповіли в суді.

"У залі засідання - прокурори, обвинувачені Олена Зайцева і Геннадій Дронов, адвокати, в тому числі, троє захисників Зайцевої, потерпілі та їх представники. В ході дебатів Зайцева визнала провину за всіма пунктами звинувачення. За її словами, вона ніколи більше не сяде за кермо, готова понести покарання і буде намагатися погасити всі позови потерпілих "по мірі можливості". У свою чергу, адвокат Юлія Козир назвала провину фігуранта Дронова тяжчою і просила суд врахувати дві пом'якшувальні обставини: щире каяття Зайцевої та добровільне відшкодування шкоди потерпілим", - відзначили в суді.

Водночас, додали в суді, представники обвинувачення не погодилися з позицією захисту Зайцевої: "Прокурори наголосили, що людина за кермом джерела підвищеної небезпеки повинна оцінювати ризики зі всіх сторін, а не дивитися "в одну сторону", і що Зайцева хоч і кається, але відшкодування шкоди здійснила частково".

Засідання закінчилося тим, що суддя пішов у дорадчу кімнату. Вирок буде оголошено на наступному засіданні 26 лютого.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати