Природним правом є визволятися від гноблення і трудитися, аби повернути те, що несправедливістю та переважною силою було забрано.
Пилип Орлик, гетьман України (у вигнанні) у 1710–1742 роках

Українка здобула "золото" Всесвітньої кулінарної олімпіади у Німеччині

19 лютого, 2020 - 22:32
Фото: mon.gov.ua

Аспірантка Київського національного торговельно-економічного університету Лариса Рибчук здобула перше місце в номінації арт-класу “Квіти з цукру” на Всесвітній кулінарній олімпіаді. Змагання відбулися у місті Штутгарт (Німеччина).

Учасниками олімпіади стали майже 2 тис кухарів і кондитерів із 52 країн світу, повідомляє пресслужба МОН.  Лариса Рибчук виготовила букет квітів із цукру, кондитерської мастики та інших продуктів. Наставником та ідейним натхненником української учасниці стала майстер Марія Шрамко.

Попередньо Лариса вже здобувала золоту нагороду Всесвітньої кулінарної олімпіади у 2016 році. Тоді вона виборола першість у номінації арт-класу з кондитерського мистецтва.

 

Читайте "День" в Facebook, Тwitter, дивіться на Youtube та підписуйтесь на канал сайту в Telegram!

НОВИНИ ПАРТНЕРІВ