...Незгода у власних лавах є смертельнішою за ворожі мечі, а внутрішні розбіжності відчиняють двері іноземним загарбникам.
Карл Густав Еміль Маннергейм, державний та військовий діяч Фінляндії, президент Фінляндії

Українка здобула "золото" Всесвітньої кулінарної олімпіади у Німеччині

19 лютого, 2020 - 22:32
Фото: mon.gov.ua

Аспірантка Київського національного торговельно-економічного університету Лариса Рибчук здобула перше місце в номінації арт-класу “Квіти з цукру” на Всесвітній кулінарній олімпіаді. Змагання відбулися у місті Штутгарт (Німеччина).

Учасниками олімпіади стали майже 2 тис кухарів і кондитерів із 52 країн світу, повідомляє пресслужба МОН.  Лариса Рибчук виготовила букет квітів із цукру, кондитерської мастики та інших продуктів. Наставником та ідейним натхненником української учасниці стала майстер Марія Шрамко.

Попередньо Лариса вже здобувала золоту нагороду Всесвітньої кулінарної олімпіади у 2016 році. Тоді вона виборола першість у номінації арт-класу з кондитерського мистецтва.

 

Читайте "День" в Facebook, Тwitter, дивіться на Youtube та підписуйтесь на канал сайту в Telegram!

НОВИНИ ПАРТНЕРІВ