Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Жодної можливості проведення цього року місцевих виборів в ОРДЛО не бачу, - Волкер

19 лютого, 11:07
Фото з відкритих джерел

Колишній спеціальний представник Державного департаменту США з питань України Курт Волкер не вірить у можливість проведення місцевих виборів на окупованому Донбасі.

Про це він заявив в інтерв'ю ЕП.

"Ну як можна провести чесні і вільні вибори в ситуації, коли територію контролюють російські сили і бойовики? І оскільки я не вірю в те, що вони віддадуть контроль, то не бачу жодної можливості провести вибори", - підкреслив Волкер.

За його словами, на жодних переговорах Волкер не чув, щоб хтось навіть розглядав можливість провести вибори, поки територія залишається під російською окупацією.

"Якщо ви порівняєте тональність нинішньої і попередньої української влади з питання Донбасу, то зараз дійсно більше відкритості, більше ентузіазму з приводу можливості проведення виборів. Можливо, це через те, що вони вміють перемагати на виборах, і це у них виходить дуже впевнено. ... Це ж не вперше у світі відбувається, ми бачили подібні спроби в Боснії, і вони ні до чого доброго не привели. І я підкреслю: я ніколи не чув, щоб такий варіант розглядався Україною", - зазначив Волкер.




  
  

  
  

  

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати