Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Сьогодні ВРУ розгляне блок питань культури та законопроект про приватних детективів

19 червня, 10:17
Фото з архіву "Дня"

Верховна Рада сьогодні розгляне блок питань культури, а також повторно із пропозиціями президента законопроект про приватну детективну діяльність. Про це свідчить план роботи на 19 червня, опублікований на сайті парламенту.

Депутати розпочнуть роботу із питань культури. Вранці розглянуть у другому читанні законопроект про визначення пам'яток культури всесвітньої спадщини та їхній захист. Потім - ще кілька проектів у першому читанні, зокрема щодо визначення поняття "креативні індустрії" та стосовно врегулювання діяльності Українського культурного фонду.

Після цього - блок включення до поряду денного сесії. Крім інших законодавчих актів, у переліку два проекти, спрямовані на вирішення проблеми авто на єврономерах в Україні.

У плані роботи проекти змін до Податкового та Митного кодексів щодо поширення на ООС пільг, установлених на час її проведення.

Рада має намір у другому читанні розглянути законопроекти про інвестиційну привабливість об'єктів відновлювальної енергетики, а також щодо дозволу продавати житло держпідприємств їхнім працівникам.

Повторно із пропозиціями президента України планують розглянути проект закону про приватну детективну діяльність.

У плані є кілька проектів постанов про перейменування населених пунктів.

Основний і альтернативні законопроекти про Нацбюро фінбезпеки розглядатимуть у першому читанні.

Насамкінець - кілька законодавчих актів про поводження з відходами.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати