Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Внаслідок сутичок біля Ради постраждали троє поліцейських

19 червня, 14:22

В результаті сутичок біля будівлі Верховної Ради, за останніми даними, постраждали троє поліцейських. Про це повідомив начальник поліції Києва Андрій Крищенко журналістам біля будівлі парламенту, передає "112 Україна".

"Троє (постраждалих правоохоронців, - ред.). Один від газового балончика, інший отримав ушкодження під час бійки. На щастя, це легкі ушкодження", - сказав він.

За його словами, наразі на площі знаходиться близько тисячі мітингувальників. Одного учасника протестів було затримано, зараз він знаходиться у районному управлінні.

"Його затримано вже слідчим за ст. 208 Кримінального кодексу за ст. 345 (нанесення тілесних ушкоджень працівнику поліції). Було проведено тест. У нього легкий стан алкогольного сп’яніння, приблизно 1 проміле. Йому буде надана правова допомога. Якщо потребує, то буде надана і медична допомога", - додав начальник поліції.

Крищенко зазначив, що зараз спостерігається спокійна обстановка, поліція веде переговори з мітингувальниками.

Поліцейські і військовослужбовці Національної гвардії України забезпечують правопорядок біля будівлі парламенту. Про це йдеться в повідомленні поліції Києва.

Зараз за правопорядком стежать близько 500 правоохоронців.

Зазначено, що заявки про проведення заходу були завчасно представлені в Київську міську державну адміністрацію.

Раніше сьогодні повідомлялося про мітинг афганців у центрі Києва з "соціальними вимогами". У зв'язку з цим з ранку рух у центрі столиці, зокрема по вул. Грушевського, ускладнено.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати