Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

ZIK покаже 13-годинний марафон про 30 днів президентства Зеленського

19 червня, 15:31

У четвер, 20 червня, в ефірі телеканалу ZIK стартує 13-годинний марафон «30 днів президента Зеленського».

З 9:00 ранку до 22:00 вечора на глядачів ZIKу очікують прямі включення та телемости Київ-Львів-Маріуполь. Гості студії – експерти та політики – обговорять перші кроки шостого президента України, проаналізують всі його передвиборчі обіцянки та спрогнозують, якими можуть бути наступні 5 років для України.

«Звичайно, місяць – це досить короткий термін для президента Володимира Зеленського. Але він отримав на виборах безпрецедентний рівень підтримки. В українців високі очікування і багато запитань про майбутнє країни. Ми спробуємо знайти відповіді», – говорить шеф-редактор телеканалу ZIK Дарія Гордійко.

Тож не пропустіть вже завтра з 9:00 резонансний телемарафон «30 днів президента Зеленського» від команди ZIKу.

Нагадаємо, новим і одноосібним власником телеканалу ZIK став український політик Тарас Козак. Таким чином у медіаактиві Козака тепер 3 телеканали – «112 Україна», NewsOne та ZIK, на основі яких створений інформаційний холдинг «Новини». Команда ZIKу на чолі з генеральним продюсером медіахолдингу Олексієм Семеновим інтенсивно працює над перетворенням сітки мовлення, над розробкою нестандартних проектних форматів та їхнім максимально швидким запуском в ефір.

 

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати