Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Російські найманці обстріляли українські позиції біля Авдіївки та Зайцевого

19 жовтня, 14:55
Фото: Reuters

Російські окупаційні війська станом на 11.00 19 жовтня відкривали вогонь поблизу населених пунктів Авдіївка та Зайцеве. Наразі втрат серед українських захисників немає.

“З початку доби 19 жовтня з боку російсько-окупаційних військ зафіксовано 2 порушення режиму припинення вогню. Втрат серед військовослужбовців Об’єднаних сил немає”, - йдеться у повідомленні Міноборони.

Зазначається, що біля Авдіївки ворог здійснив обстріл з автоматичних станкових гранатометів. У бік Зайцевого окупанти застосували ручні станкові гранатомети та стрілецьку зброю.

На збройні провокації противника Об'єднані сили відкривали вогонь у відповідь та змусили його припинити вогневу активність.

Наголошується, що криміногенна ситуація в районі проведення операції Об’єднаних сил оцінюється як стабільна.

Так, впродовж минулої доби підрозділи поліції зведених загонів перевірили 3588 транспортних засобів, 3800 осіб, з них 2 осіб на причетність до збройних формувань Російської Федерації, а також виявили 55 адміністративних правопорушень та розкрили 33 злочини. Через контрольні пункти в'їзду-виїзду на тимчасово окуповану територію проїхало 899 осіб, а на підконтрольну Україні територію прибули 266 осіб.

Крім того, піротехнічні розрахунки ДСНС зі складу Об’єднаних сил розмінували понад 3 гектари території, передали на знищення 51 вибухонебезпечний предмет та повністю відновили 2 пошкоджені будинки.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати