Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Сьогодні в Україну з візитом прибуває міністр оборони США Ллойд Остін

19 жовтня, 09:41
Фото: Reuters

Візит міністра оборони Сполучених Штатів Америки Ллойда Остіна в Україну розпочнеться 19 жовтня.

"Це стане черговим підтвердженням непорушного стратегічного партнерства між двома державами та підтримки з боку США суверенітету і територіальної цілісності нашої держави", - наголошується у повідомленні Міноборони.

Зазначається, що у Міністерстві оборони відбудеться зустріч міністрів оборони Андрія Тарана та Ллойда Остіна, під час якої сторони обговорюватимуть питання практичної реалізації досягнутих домовленостей та перспективи двосторонньої співпраці, прогрес імплементації оборонної реформи в нашій державі, покликаної на реалізацію євроатлантичних прагнень України, а також питання безпеки в Чорноморському регіоні.

Крім цього, високоповажні американські гості також візьмуть участь у щоденному ранковому церемоніалі вшанування захисників України, які загинули за свободу, незалежність і територіальну цілісність нашої держави та під час проведення міжнародних операцій з підтримання миру і безпеки.

Візит Остіна в Україну є продовженням діалогу, розпочатого під час візиту Президента Володимира Зеленського до США у серпні цього року.

Цього ж дня відбудеться зустріч Президента України Володимира Зеленського з міністром оборони США Ллойдом Остіном, під час якої обговорять питання двостороннього співробітництва та співпраці у сфері регіональної безпеки.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати