Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

На Волині продовжують збирати кошти для порятунку дворічної дівчинки

19 листопада, 17:36

Мілані терміново потрібна пересадка печінки, яку погодилися зробити в італійській клініці, а донором буде її мама. Терміново, бо з вини місцевих медиків було пропущено складну патологію, втрачено час, а тепер – тільки пересадка.

Газета «День» вже розповідала історію цієї родини із Луцька, але хочеться нагадати про Міланку ще не раз, бо ціна питання – 115 тисяч євро, і кошти збирають усім, як кажуть, світом. Хочеться розказати, бо вражаєшся тому, як насправді багато навколо нас милосердних людей, які жертвують свої кошти, надають допомогу у вигляді спеціального харчування, адже дитина  перебуває на дієті, котра коштуєдуже дорого. Недавно Мілані подарували аж 6 ящиків цього спецхарчування.

Родина Мілани мешкає у нашому мікрорайоні. Мама дитини повідомила, що вже є на рахунку понад 16  тисяч євро. Майже 12 тисяч гривень зібрали мешканці будинку, в якому живе родина, 6736 гривень – у школі, де навчається старший братик  Міланки. 900 гривень зібрали на нашому мікрорайонному базарчику, 400 передали працівники місцевої бібліотеки,  на раді директорів СКФ «Україна» виділили 50 тисяч, сестра хресної Мілани передала 100 євро,  Віктор та Сергій, власники фірми у Луцьку, передали  10 000 грн. Сусідка з будинку поруч, з якою мама Міланки і дівчинка деколи разом гуляли влітку, передала  10 євро та 100 грн. Всіх жертводавців годі й назвати, а гроші треба і треба. Читаєш і думаєш, що світ таки врятує доброта.

Кошти на операцію потрібно зібрати до 10 грудня, пожертви можна перераховувати на  карточку мами Мілани, Проніної Ольги Юріївни у Приватбанку, номер карточки 4149 4978 7311 8899

Наталія МАЛІМОН, «День»,  Луцьк.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати