Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Юнацька збірна України U19 вийшла до елітраунду відбору Євро-2020

19 листопада, 17:10
Фото: ffu.ua

В останьому поєдинку кваліфікаційного раунду чемпіонату Європи підопічні Олега Кузнецова перемогли збірну Швеції.

Про це повідомляє Українська асоціація футболу на офіційному сайті

Аби ні від кого не залежати та здобути право виступати в еліт-раунді, в останньому поєдинку кваліфікаційного етапу Євро-2020 (U-19) юнацькій збірній України потрібно було просто перемогти господаря змагань, команду Швеції.

І перший тайм підопічні Олега Кузнецова відіграли просто блискуче. Гра була рівною, а от у реалізації моментів наші хлопці повністю перевершили свого суперника, дозволивши тому лише раз влучити в рамку. Зате в самих українців всі чотири удари по воротах шведів прийшлися у площину, а два з них виявилися результативними. На 6-й і 43-й хвилинах відзначився Данило Сікан. 0:2.

Мабуть, ці два голи зіграли зі збірною України злий жарт, оскільки дебют другого тайму залишився повністю за шведами, які з 46-ї по 57-у хвилину завдали по воротах Трубіна сім ударів, один з яких на 52-й хвилині досяг мети. І в подальшому шведи були активнішими на чужій половині поля, але самовіддана гра наших хлопців в обороні призвела до перемоги й виходу до еліт-раунду чемпіонату Европи. З чим ми й вітаємо українську збірну. 

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати