Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Українські ракети "Вільха-М" успішно пройшли випробування

19 грудня, 13:09
Фото: rnbo.gov.ua

У Раді національної безпеки і оборони України оприлюднили відео успішного запуску ракет "Вільха-М" на відстань більше 100 км, який провело напередодні державне підприємство "Державне Київське конструкторське бюро "Луч". 

Про це повідомляє прес-служба РНБО України на сторінці у Facebook

"Учора відбулися чергові випробування ракет вітчизняного виробництва. ДККБ "Луч" здійснив 2 успішних запуски ракети "Вільха-М" на відстань більше 100 км. Кругове відхилення склало менш ніж 30 метрів", - зазначили у пресслужбі.

"Сьогодні насичений подіями і вдалий день. ДККБ «Луч» провів чергові випробування і здійснив 2 успішних запуски ракети «Вільха-М» на відстань більше 100 км. Кругове відхилення склало меньш 30 метрів.
Переконаний, що цей вид озброень дозволить Збройним Силам Украіни успішно виконувати цілий ряд завдань тактичного характеру.
Система залпового вогню «Вiльха-М» буде в ЗСУ найпотужнішим за дальністю ураження озброєнням сухопутного базування. «Вільхою-М» пiсля прийняття її на озброєння можна буде вражати рiзноманiтнi сухопутнi цiлi та вирішувати оперативно-тактичнi завдання.Вітаю наших конструкторів і військових!", - написав Секретар РНБО Олексій Данилов на сторінці у Facebook.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати