Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Нацгвардійці привітали дітей з Днем Святого Миколая

19 грудня, 20:11
Фото mvs.gov.ua

Напередодні Дня Святого Миколая у кожному куточку України гвардійці привітали дітей з Днем Святого Миколая.

Сумські гвардійці завітали на гостини до вихованців Сумського дитячого будинку ім. С.П. Супруна, аби передати їм подарунки від себе та від українсько-американських волонтерів, повідомила пресслужба МВС України.

Також, гвардійський Миколай 5 Слобожанської бригади завітав до дітей Харківської спеціальної школи №2 з подарунками. У закладі навчаються та перебувають дітки з порушенням інтелектуального та психічного розвитку.

«Кожного року наші вихованці чекають цього дня. Дня, коли у переповненому залі вони будуть не просто отримувати подарунки, а дарувати атмосферу свята. І саме завдяки вам щорічно День Святого Миколая перетворюється на справжнє сімейно свято в колі справжніх друзів нашого дитячого будинку та наших діточок», – говорить директорка дитячого будинку Любов Рудика.

Пора зимових свят по-своєму чарівна як для дорослих, так і для малих. І розпочинається вона саме у День Святого Миколая, коли діти чекають здійснення своїх мрій та вірять у казку. Для гвардійців вже стало традицією кожного року приїздити напередодні новорічних свят з подарунками від Калинівських нацгвардійців  до вихованців Стрижавського дитячого будинку-інтернату.

«Вихованці школи-інтернату, як ніхто, потребують тепла та турботи, і наше завдання – всіляко підтримати, вселити їм надію на краще та світле майбутнє. Ви організували для дітей справжнє свято і ми щасливі, що калинівські нацгвардійці стали частинкою цього дива», – зазначив директор інтернату Василь Ліцький.
Напередодні Дня Святого Миколая представники військової частини 3058 НГУ разом з волонтерами благодійного фонду «Берегиня» та артистами Обласного центру національних культур відвідали вихованців Утконосівського інтернату. Діти з нетерпінням очікували прибуття казкових героїв. Зустріч зі Святим Миколаєм, Лихою Чарівницею, Зимою, Мишенятами, Бичком та символом наступного року, Тигром – стала справжнім святом для учнів інтернату.

«Це так чудово – робити дітей щасливими! У дорослих є така можливість – подарувати дітям свято, згадка про яке може залишитися приємними добрими спогадами на все життя. Адже пам’ятні моменти дитинства є одними із найяскравіших та незабутніх за все життя!» – поділилася своєю думкою начальник служби психологічного забезпечення військової частини 3058 лейтенант Вікторія Тарасенко.

Також, напередодні відзначення Дня Святого Миколая до військової частини 3054 Центрального оперативно-територіального об’єднання Національної гвардії України завітали вихованці загальноосвітньої школи КЗО СЗШ №62 Дніпровської міської ради із подарунками і привітаннями. Школярі презентували виготовлені власноруч обереги для військових, солодощі до святкового столу та добрі слова вдячності і підтримки.

«День Святого Миколая – особливий день для кожної дитини. Для нас же це чудова нагода вкотре завітати до нашого підшефного закладу із подарунками та дійсно зробити цей день по справжньому святковим. У цьому закладі особлива атмосфера, а сьогоднішній концерт від вихованців – це просто шквал оплесків після кожного номеру», – говорить заступник командира військової частини по роботі з особовим складом майор Олександр Дегтярьов.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати