Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Доба у зоні ООС: Окупанти 16 разів обстрілювали позиції наших військ

20 січня, 08:53
Фото з відкритих джерел

19 січня російські окупаційні війська 16 разів порушили режим припинення вогню, зафіксовано один випадок використання озброєння, забороненого Мінськими угодами.

Про це йдеться у прес-службі ООС.

"У смузі дій оперативно-тактичного угруповання "Північ" противник обстріляв наші позиції з великокаліберних кулеметів поблизу хутора Вільний та двічі з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї – в районі селища Станиця Луганська... Внаслідок злочинних обстрілів російсько-окупаційних військ жоден військовослужбовець Об'єднаних сил не постраждав", - йдеться у повідомленні.

Окрім того, у смузі дій оперативно-тактичного угруповання "Схід" обстріли по позиціях наших захисників велися:

  • двічі – з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів поблизу селища Широкине; з гранатометів – в районі населеного пункту Піски;
  • двічі – з гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї поблизу міста Марї'нка;
  • двічі - з гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї – поблизу населеного пункту Лебединське;
  • тричі - з гранатометів та великокаліберних кулеметів, а також стрілецької зброї – поблизу селища Павлопіль;
  • двічі - з автоматичних гранатометів та великокаліберних кулеметів, а також з мінометів калібру 120 мм., з великокаліберних кулеметів – поблизу населеного пункту Красногорівка та з гранатометів, великокаліберних кулеметів – в районі селища Водяне

Підрозділи Об'єднаних сил у відповідь на провокації противника застосовували чергові вогневі засоби. За даними розвідки, 19 січня, одного окупанта було знищено та одного поранено.

"Протягом поточної доби ворог вогонь здійснив обстріл позицій наших військ з автоматичних гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї в районі населеного пункту Гнутове в смузі дій оперативно-тактичного угруповання "Схід"", - наголосили у штабі ООС.

 

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати