Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

У МВС попередили, що відразу припинятимуть протиправні дії в Нових Санжарах, куди доправляють евакуйованих із Китаю

20 лютого, 20:20
Фото: УНИАН

Правоохоронці реагуватимуть на можливі правопорушення відповідно до закону, заявив директор департаменту комунікації МВС України Артем Шевченко під час брифінгу в Нових Санжарах Полтавської області, куди доставляють евакуйованих громадян із Китаю.

"На будь-які правопорушення правоохоронні органи діятимуть у суворій відповідності до закону України, як вони діяли й до сьогодні. Наразі проводиться велика профілактична робота з громадянами. Закликаємо їх не порушувати громадську безпеку та не перешкоджати урядовим рішенням, які прийняті та виконуються у суворій відповідності до букви закону", - сказав Шевченко в четвер удень, повідомляє прес-служба МВС.

Він також зазначив, що в разі вчинення протиправних дій їх одразу припинятимуть правоохоронні органи відповідно до закону.

"Якщо протиправні дії не вимагатимуть кримінальної відповідальності з точки зору законності правопорушень, із порушниками буде проведено відповідні профілактичні бесіди, і їх відпустять. У разі, якщо вчинятимуться більш жорсткі та суворі протиправні дії, на них поліцейські реагуватимуть згідно з нормами Кримінального кодексу та Кодексу України про адміністративні правопорушення", - додав Шевченко.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати