Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Американці склали топ-11 міст України для туристів

20 березня, 22:31
Фото з відкритих джерел

До топ-11 туристичних міст України увійшли Львів, Чернівці, Умань, Київ, Переяслав-Хмельницький, Харків, Чернігів, Одеса, Ужгород та Кам'янець-Подільський.

Рейтинг склала американська телекомпанія CNN, передає Туристичний портал.

"Україна є батьківщиною безлічі гарних місць з широким спектром туристичних заходів. І хоча деякі регіони рекомендуються як закриті через зіткнення сепаратистів, велика частина цієї величезної країни відкрита для турбізнесу. Жваві міста, стародавні замки, приголомшлива сільська місцевість, різноманітність ландшафтів та гостинність – все це робить Україну особливим місцем, незалежно від її проблем. Відсутність масового туризму надає Україні шарм і автентичність, які часто відсутні в інших країнах", – відзначають укладачі рейтингу.

CNN називає Львів "культурною столицею України з найбільш вражаючою архітектурою в країні", а Чернівці - "перлиною Західної України" і "Маленьким Віднем". Умань автори матеріалу рекомендують відвідати, щоб помилуватися природною пишністю Софіївського парку; а серед пам'яток Києва назвали два об'єкти Всесвітньої спадщини ЮНЕСКО – Києво-Печерську Лавру (Монастир печер) і Софійський собор, а також Андріївський узвіз і Будинок з химерами.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати