Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Дар'ю Лук'яненко вбили практично відразу після викрадення, - Аброськін

20 червня, 10:33
Фото з Facebook: Vyacheslav Abroskin

Після зникнення Дар'ї Лук'яненко на Одещині правоохоронці по крупицях щодня збирали необхідну інформацію, вдалося посекундно відновити рух дівчинки від ринку у напрямку до школи 13 червня, і вже сьогодні зрозуміло, що зловмисник знущався та вбив дитину практично відразу після її викрадення. Про це повідомив перший заступник голови Національної поліції України - начальник кримінальної поліції В’ячеслав Аброськін у Facebook.

"Вже сьогодні я хочу подякувати за допомогу поліції в розшуку Дарії Лук'яненко звичайним громадянам смт Іванівка... За ці дні була виконана колосальна робота, по крупицях щодня збирали необхідну інформацію, знайти дитину та встановити особу злочинця вдалося тільки після збору всієї необхідної інформації, яка дозволила посекундно відновити рух дівчинки від ринку у напрямку до школи 13.06.2019", - вказав Аброськін, подякувавши і правоохоронцям.

З його слів, було опитано понад 2000 жителів селища, проведено огляд тисячі квадратних метрів місцевості.

"Ми всі разом прожили ці п'ять днів активних пошуків дитини з надією знайти її живою, але сьогодні ми розуміємо, що покидьок знущався та вбив дитину практично відразу після її викрадення. Але, на жаль, дитину вже не повернути", - вказав Аброськін, висловивши співчуття.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати