Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Біля позицій прикордонників зі складу ООС розірвалась керована ракета

20 липня, 16:28
Фото Держприкордонслужба

Біля позицій прикордонників зі складу Об'єднаних сил, що здійснює прикриття відділу прикордонної служби "Сартана", розірвалася протитанкова керована ракета, випущена бойовиками.

Про це повідомляє Держприкордонслужба.

"Сьогодні, 20 липня, від одного з прикордонних нарядів зі складу Об’єднаних сил, що здійснює прикриття відділу прикордонної служби "Сартана", надійшло повідомлення про вибух поблизу них протитанкової керованої ракети, яка була випущена з боку тимчасово окупованої території України", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що особовий склад та техніка прикордонного наряду пошкоджень не зазнали. Військовослужбовці одразу вжили заходи щодо забезпечення безпеки життя та здоров'я особового складу й цивільного населення, організували спостереження.

У ДПСУ нагадують, що бойовики часто вдаються до таких провокацій, направлених не тільки на військовослужбовців Об’єднаних сил, а й на мирних мешканців Донбасу. Зокрема у травні поточного року російські окупанти двома протитанковими керованими ракетами обстріляли КПВВ "Гнутове" під час його роботи, коли здійснювалось оформлення мирного населення для перетину ними лінії розмежування.

Нагадаємо, що за добу в зоні проведення ООС бойовики 18 разів відкривали вогонь по позиціях ЗСУ.




  
  

  
  

  

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати