Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Політв'язень Кремля Джеппаров може втратити слух і отримати зараження крові через відсутність медичної допомоги, - адвокат

21 січня, 12:25
Фото: Facebook / Айдер Азаматов

20 січня адвокат Айдер Азаматов надіслав низку скарг до Генеральної прокуратури Росії, прокуратури Ростовської області і в Головне управління ФСВП Росії в Ростовській області через відсутність медичної допомоги для політв'язня Джеппарова.

Про це повідомляє видання "Крим.Реалії".

20 січня адвокат політв'язня Арсена Джеппарова надіслав низку скарг в установи країни-окупанта через відсутність медичної допомоги його підзахисному в СІЗО міста Шахти Ростовської області.

"Водночас я надіслав звернення на адресу уповноваженої з прав людини в Росії Тетяни Москалькової, голови ОНК у Ростовській області Ігорю Омельченку для реагування на такі порушення і заяву безпосередньо начальнику ФКУ СІЗО-4 ГУФСІН Росії в Ростовській області (м. Шахти) Єсауленку Олександру Олександровичу про негайне направлення Арсена Джеппарова на медичний огляд в медичну організацію державної чи іншої системи охорони здоров'я", - розповів адвокат Азаматов.

Він наголосив, що надати необхідну і належну медичну допомогу Джеппарову санітарна частина СІЗО не в змозі.

"Через недбале ставлення СІЗО-4 в цій ситуації, Арсен може втратити слух і є ймовірність зараження крові. Як я писав раніше, все це наслідки фурункула, що з'явився за правим вухом Арсена, фурункул уже почав гноїтися, що викликало сильні головні болі, з'явилися болі в області серця, які також позначаються на його лівій руці", - додав Азаматов.


Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати