Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Полторак виступив за посилення військово-політичного діалогу з США

21 березня, 14:11
Фото: Степан Полторак (facebook.com/MinistryofDefence.UA)

У Міністерстві обороні відбулася зустріч міністра оборони України Степана Полторака з делегацією Конгресу США.

Про це повідомляє  Урядовий портал

В рамках зустрічі сторони обговорили безпекову ситуацію в Україні та світі, зростаючий масштаб загроз з боку Росії, а також актуальні питання подальшого двостороннього оборонного співробітництва між Україною та США.

Міністр оборони Степан Полторак ознайомив членів американської делегації з попередніми результатами та перспективами реформ в Україні та вітчизняному оборонному відомстві.

Також він наголосив на важливості допомоги, яку наша держава отримує від своїх стратегічних партнерів, зокрема Сполучених Штатів.

"В умовах, коли агресивні військові авантюри Кремля продовжують впливати на національну економіку та забирати життя українців, нам потрібна підтримка обох палат Конгресу США для продовження успішної політики санкцій проти країни-агресора. Хочу висловити вдячність конгресменам із обох палат Конгресу США, Уряду США, американському народові за послідовну політичну, фінансову, дорадчу та матеріально-технічну підтримку України", - заявив Полторак.

У свою чергу представники Конгресу США запевнили українську сторону у продовженні політики підтримки України у боротьбі за територіальну цілісність, незалежність, а також прагненні до подальшої євроатлантичної інтеграції.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати