Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Ігор Смешко звернувся до співвітчизників

21 травня, 15:21
Фото з архіву «Дня»

Очільник Всеукраїнської громадської організації «Сила і Честь» Ігор Смешко звернувся до співвітчизників.

Перед Україною сьогодні усе ще стоять над серйозні завдання та виклики, нагадав Ігор Смешко на своїй сторінці у Facebook.

"Реформування політичної надбудови і зміна моделі економіки держави. Тільки це може забезпечити подолання бідності і корупції в країні і створення необхідних соціально - економічних умов для повернення мільйонів українців додому.Відновлення керованості органів державного управління, правопорядку і верховенства права в Україні, шляхом повернення в них професійних кадрів і честі. А також - відчуття безпеки для кожної української родини.

Тільки реальне реформування Армії із запровадженням поваги до життя, честі і гідності наших військовослужбовців та їх сімей, разом із зростанням економічної, дипломатичної і інформаційної могутності нашої держави - можуть допомогти нам у припиненні війни і відновленні територіальної цілісності України", - йдеться у зверненні Очільника Всеукраїнської громадської організації «Сила і Честь».

Він також наголосив, що саме ці виклики є першочерговим завданням для політичної партії "Сила і Честь", яка "обов`язково увійде у новий парламент, сформує більшість і змусить повернути повагу до законів України".

Він також висловився щодо вступу на посаду законно обраного Президента України Володимира Зеленського та зазначив, що безпрецедентна за роки незалежності України підтримка і одночасно довіра українського народу з'явилися у нього, “не в останню чергу, завдяки катастрофічним прорахункам його попередника”.

“Адже, Президент Порошенко не тільки не зламав олігархічно - кланову, нео -феодальну, авторитарну систему державного управління, проти якої виступали обидва Майдани, але й очоливши ії - ще більше зміцнив її. Та успішно використовував її у власних, а не державних цілях.

Його прорахунки у сфері оборони, державної безпеки, правоохоронній діяльності, кадровій політиці, імітація, а не проведення реальних реформ - лише посилили тотальну політичну корупцію, падіння соціально - економічних стандартів і рівня життя українського народу”, - написав Ігор Смешко.

У той же час, передача влади обраному президенту відбулася у демократичний спосіб, не зважаючи на стан не проголошеної війни, окупацію частини нашої території агресором і поглиблення системних політичної і економічної кризи в Україні, зазначив Смешко.

“Хочеться побажати новому Президентові України, перш за все, успішно оминути помилки його попередників та виправдати сподівання народу України.Перед ним стоять надважкі завдання, визначені Конституцією України”, - додав Ігор Смешко та побажав успіхів йому та його команді на цьому важкому, але почесному шляху.

 

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати