Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Зі Львова до Запоріжжя і Миколаєва поїдуть «швидкі» з Німеччини

21 травня, 12:24
Фото ЛОР

Два автомобілі швидкої допомоги на базі Мерседес-Спрінтер, призначені для військових госпіталів на лінії фронту, передала Україні громадська організація з Німеччини.

“Це один із прикладів правильної тилової логістики, необхідної для перемоги в цій війні, – говорить депутат Львівської обласної ради, доброволець ТРО Іван Щурко. – Автомобілі передані в дар німецько-українським товариством з Мангейма. Молоді, активні і патріотичні люди зібрали кошти і закупили 4 автомобілі. У Німеччині автомобілі пройшли повне технічне обслуговування і були укомплектовані важливим реанімаційним обладнанням – усім, що необхідно для порятунку людей в умовах воєнного стану”.

Два автомобілі уже готові до роботи і поїдуть у військові госпіталі Запорізької і Миколаївської областей. Машини доверху завантажені виробами медичного призначення – фізрозчинами, крапельницями, медичним одягом.

“Як ми переконалися в дорозі, автомобілі потужні і надзвичайно витривалі, мають максимальну комплектацію і технічно справні, – зазначає Іван Щурко. – Роботи з технічного обслуговування авто проводилися на німецькому сервісі. Усі роботи власник сервісу Херберт Штокер виконав безкоштовно».

Ще дві швидкі від німецько-українського товариства добровольці планують привезти до України через кілька тижнів. Про це повідомляє пресслужба Львівської обласної ради.

Тетяна КОЗИРЄВА, «День»

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати