Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

ДТП у Житомирській області: Стан 9 потерпілих стабілізовано

21 липня, 13:40
Фото НПУ

Стан дев’ятьох потерпілих, які потрапили в ДТП поблизу Глибочиці, стабілізовано. Про це повідомив начальник управління охорони здоров’я ОДА Микола Суслик сьогодні, 21 липня.

"Наймолодші з потерпілих – дівчинка та хлопчик – стабільно тяжкі, але їм уже краще. Сьогодні, можливо, 3 із 9 людей транспортуємо до Новоград-Волинського, де вони продовжать лікування. Медичними препаратами всі потерпілі повністю забезпечені, наразі потреби в цьому немає", – зазначив Микола Суслик.

21 липня на Житомирщині оголошено Днем жалоби за загиблими в автокатастрофі поблизу с. Глибочиці. В обласному центрі, районах та містах приспущено державні прапори.

За інформацією ГУНП у Житомирській області, станом на 21 липня відомо, що серед травмованих 2 дітей: дівчинка, 2007 р.н., жителька с. Гульськ Новоград-Волинського району; хлопчик 10 років, громадянин Росії.

Дітей у тяжкому стані госпіталізовано до реанімаційного відділення обласної дитячої лікарні.

Тіла загиблих доправлено на судмедекспертизу.

Нагадаємо, у Житомирської області на 127-му км траси Київ - Чоп зіткнулися маршрутний автобус і вантажівка, загинули 10 людей, стільки ж травмовано. У поліції згодом повідомили, що серед загиблих - одна дитина, а також водій маршрутки. За фактом ДТП відкрито кримінальне провадження.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати