Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Голова ВР відвідав район проведення ООС

21 листопада, 21:15
Фото: Facebook / Операція об'єднаних сил / Joint Forces Operation

Голова ВР України Дмитро Разумков з робочим візитом побував на Донеччині. 

Зокрема, у супроводі командувача Об’єднаних сил генерал-лейтенанта Володимира Кравченка, відвідав Маріуполь та передові позиції морських піхотинців, повідомляє прес-центр штабу у Facebook.

У Маріупольському морському порту Дмитро Разумков нагородив кращих військовослужбовців загону морської охорони Державної прикордонної служби України, які виконують завдання у складі Об’єднаних сил. З військовими посадовець поспілкувався і на борту корабля морської охорони "Донбас".

З обстановкою на лінії зіткнення Дмитро Разумков ознайомився безпосередньо на передових позиціях підрозділів морської піхоти. Спікер ВР України з командувачем ОС та командиром однієї з бригад побували в Широкиному - повністю зруйнованому російськими окупантами курортному містечку. Також були в Талаківці та Гнутовому.

Як зазначив командувач Об’єднаних сил генерал-лейтенант Володимир Кравченко, обстріли на цій ділянці фіксуються щодня, здебільшого вночі. Акцентував, що активно поводяться ворожі снайпери, при чому за відпрацьованою вже схемою, що свідчить про професійність противника. Те, що на українському сході воюють саме фахові військові Російської Федерації, українські захисники підтвердили навіть власною невеликою експозицією боєприпасів виробництва РФ.

Про особливості та проблеми перетину лінії розмежування посадовець та військові говорили з прикордонниками на КПВВ "Гнутове". Тут же вони поспілкувалися і з цивільними, які перетинали лінію розмежування.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати