Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Кличко привітав українців із Днем гідності та Cвободи: Я переконаний, що ми подолаємо всі виклики і випробування

21 листопада, 12:23
Фото з архіву "Дня"

Мер Києва Віталій Кличко привітав усіх українців з Днем Гідності та Свободи, висловив упевненість у європейському майбутньому України.

"Сьогодні ми відзначаємо День Гідності та Свободи. І в 2004, і в 2013 українці вийшли боротися за своє право жити у вільній, демократичній, європейській Україні. І якщо Помаранчева революція перемогла без втрат і жертв, то за перемогу Революції гідності ми заплатили високу ціну. Загинули сто найвідданіших патріотів - Героїв Небесної Сотні", - написав Кличко на своєму Телеграм-каналі в неділю.

Мер Києва наголосив, що українці продовжують боротьбу за вільне європейське майбутнє України.

"За європейське майбутнє, за свою гідність і свободу ми боремося і сьогодні. Україна відстоює свою територіальну цілісність і незалежність у боротьбі з російським агресором. Наші герої-захисники віддають своє життя за вільне майбутнє Української держави", - написав Кличко.

"Я переконаний, що ми подолаємо всі виклики і випробування. Ми переможемо! Тому що любимо свою країну і боремося за неї. Ми пам'ятаємо і поважаємо своїх героїв ... ми віримо в успішне і європейське майбутнє нашої держави! Слава Україні! Слава її героям!",- написав мер столиці.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати