Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

"Укрпошта" випустила марку на честь "кіборгів"

22 січня, 20:57
Фото: Укрпошта

АТ "Укрпошта" 22 січня, в день завершення героїчної оборони Донецького аеропорту, ввело в обіг поштову марку "Вони вистояли! Не витримав бетон" на честь "кіборгів".

"Українські воїни, які захищають нашу землю і яких за стійкість вороги назвали "кіборгами", з’явилися на українській марці. Ми пишаємось тим, що можемо відзначити честь наших воїнів! Це одна із знакових подій героїчного захисту України, що для всіх нас є прикладом незламності, мужності та відданості. Із 2014 року "Укрпошта" випускає поштові марки, присвячені нашій армії і захисникам української землі. І, звичайно, продовжуватимемо цю тематику в подальшому", - наводить слова генерального директора "Укрпошти" Ігоря Смілянського прес-служба.

Зазначається, що автором марки є графік Андрій Єрмоленко. Тираж марки становить 130 тис. примірників, номінальна вартість поштової марки - 9 грн.

Крім того, до поштової марки випущено конверт "Перший день" і виготовлено штемпель спецпогашення.

Як повідомлялося, захист ДАП тривав 242 дні з 26 травня 2014 року до 22 січня 2015 року. За даними Міноборони, за весь час оборони Донецького аеропорту загинули понад 100 українських військових, майже 440 дістали поранень.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати