Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Скалецька спростувала інформацію про свій відїзд із Нових Санжар

22 лютого, 15:44
Фото politeka.net

Міністр охорони здоров'я Зоряна Скалецька спростувала інформаційні фейки про те, що вона нібито покидала територію медцентру "Нові Санжари".

У своєму Фейсбуці вона опублікувала відео з місця обсервації і розповіла, що перебуває там з обіду п'ятниці, нікуди не виходячи.

"Вчора була дуже зайнята, не було часу дивитись новини і читати соцмережі. Зробила це сьогодні і, чесно кажучи, була дуже здивована. Поважні журналісти, політики та інші люди розповідають, як "Скалецька зайшла до інфікованих, потім полетіла у Київ, заразила там усіх і знову повернулася в Санжари", - зазначила міністр охорони здоров'я.

Скалецька пояснила, що прибула у селище Нові Санжари у четвер, 20 лютого, ввечері разом із прем’єр-міністром. Ніч і першу половину наступного дня вона провела в Полтавській області, перевіряючи готовність медзакладів до будь-якого розвитку подій.

"Лише після цього вдень у п’ятницю, 21 лютого, я зайшла на територію санаторію "Нові Санжари", де зараз перебуваю і звідки зможу вийти лише разом зі всіма", - повідомила міністр.

Вона закликала не розповсюджувати фейки та не сіяти паніки, адже "інформаційна гігієна є не менш важливою, ніж санітарна".

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати