Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Республіканці закликають Трампа відкликати звинувачення проти Обами

22 березня, 16:48
Фото Reuters

Все більше республіканців у Конгресі США вимагають від президента Дональда Трампа відкликати звинувачення на адресу Барака Обами в прослуховуванні Trump Tower після того, як директор ФБР підтвердив, що розслідування не виявило жодних доказів цьому. 

Про це пише Bloomberg

"До цього списку входять сенатор від Аризони Джон Маккейн і поміркований конгресмен з Пенсильванії Чарлі Дент – республіканці, які наголосили, що Трамп повинен відкликати свою заяву зі звинуваченнями на адресу екс-президента США Барака Обами в шпигунстві за Trump Tower під час виборчої кампанії до Білого дому минулого року. Аналогічні заяви зробили також конгресмен від штату Нью-Йорк Пітер Кінг і сенатор з Аризони Джефф Флейк", - зазначається в матеріалі.

У цьому зв'язку наводяться слова Джона Маккейна, який закликає Трампа зробити чесне визнання. "Він повинен відректися (від звинувачень – ред.), якщо в нього немає доказів, які доводили б, що за цим усім стояв Обама, і, очевидно, таких доказів не було", - заявив сенатор.

Конгресмен Дент, виступаючи напередодні на MSNBC, наголосив: "Так, він (Трамп – ред.) повинен відкликати звинувачення. І якби я був на його місці, я попросив би вибачення".

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати