Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

За добу ООС окупанти двічі порушили "режим тиші", поранено військового

22 квітня, 08:59
Фото: mil.gov.ua

На Донбасі за минулу добу бойовики двічі порушили режим припинення вогню, один український військовий дістав поранення, повідомили у штабі операції Об'єднаних сил.

"21 квітня збройні формування Російської Федерації двічі порушили режим припинення вогню. У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання"Північ" збройні формування РФ обстріляли позиції об'єднаних сил поблизу населеного пункту Катеринівка з автоматичних станкових гранатометів, автоматичної стрілецької та снайперської зброї", - йдеться у зведенні ООС на сторінці у Фейсбук в понеділок о 7:00 ранку.

"Унаслідок обстрілу один військовослужбовець об'єднаних сил дістав поранення. На ворожу провокацію підрозділи об'єднаних сил дали адекватну відповідь", - поінформували в ООС.

Також бойовики зі стрілецької зброї обстріляли позицій українських військових поблизу ділянки розведення сторін неподалік смт. Станиця Луганська. Вогонь у відповідь не відкривали.

За даними української розвідки, 21 квітня один бойовик був знищений, ще троє - поранені.

"З початку поточної доби обстрілів противника не зафіксовано. Об'єднані сили надійно контролюють противника на лінії зіткнення". – йдеться у звіті.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати