Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Серед жертв вбивства на Житомирщині є колишні учасники АТО та волонтери

22 травня, 14:32

Серед семи людей, які були вночі розстріляні біля ставка на Житомирщині були колишні учасники АТО та волонтери.

Про це повідомляє УНН із посиланням на пресслужбу прокуратури Житомирської області.

"У п’ятницю, 22 травня 2020 року, за процесуального керівництва прокуратури Житомирської області, СУ ГУНП в області розпочато кримінальне провадження за фактом смертельного поранення семи чоловік, що сталося у Попільнянському районі (п.1 ч.2 ст. 115 КК України)", - йдеться у повідомленні.

Встановлено, що подія сталася 22 травня, близько першої години ночі, неподалік водойми, що у селі Новоселиця Попільнянського району. Між власником ставу, місцевим жителем 1962 року народження, і групою приїжджих осіб виник конфлікт, під час якого власник водойми із мисливської рушниці смертельно поранив 7 чоловік.

"За попередньою інформацією, серед них – колишні учасники АТО та волонтери, також є жителі міста Києва", - додали у прокуратурі.

Наразі мисливську рушницю вилучено, власника водойми затримано у порядку ст. 208 КПК. На місці події продовжують працювати слідчо-оперативні групи, встановлюються причини конфлікту та обставини скоєння кримінального правопорушення.

Нагадаємо, на Житомирщині за фактом вбивства семи осіб, які відпочивали на березі ставка в селищі Новоселиця, поліція відкрила кримінальне провадження. Обставини події з’ясовуються.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати