Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

За минулу добу бойовики сім разів порушили режим тиші на Донбасі

22 серпня, 09:00
фото з відкритих джерел

За минулу добу бойовики незаконних збройних формувань сім разів порушили режим тиші на Донбасі, поранений один український військовослужбовець.

Про це повідомили в прес-центрі штабу операції Об'єднаних сил.

"21 серпня збройні формування Російської Федерації і її найманці сім разів порушили режим припинення вогню ... За минулу добу в результаті ворожих обстрілів один наш військовослужбовець отримав поранення", - йдеться в повідомленні на сторінці штабу в Фейсбук у четвер уранці.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" бойовики сім разів обстріляли позиції українських військовослужбовців неподалік Новомихайлівки - з гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів, двічі поблизу Водяного - з гранатометів різних систем і стрілецької зброї, двічі біля Старогнатівки - з гранатометів різних систем і стрілецької зброї, у Лебединського - з автоматичних гранатометів і стрілецької зброї, навколо Авдіївки - з автоматичних гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" ворожих обстрілів позицій Об'єднаних сил не зафіксовано.

"З початку поточної доби зафіксовано 2 ворожі обстріли в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" поблизу Водяного - зі станкового протитанкового гранатомета, неподалік Новотроїцького - зі станкового протитанкового гранатомета і стрілецької зброї", - додали в штабі.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати