Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

У Вінниці до Днів європейської спадщини проведуть авторські екскурсії та інтерактивні виставки

22 вересня, 16:27

25–27 вересня Вінниця вдруге долучиться до Днів європейської спадщини. Вінничани та гості міста матимуть унікальний шанс послухати авторські екскурсії та відвідати інтерактивні виставки. Зокрема відвідувачі зможуть відкрити для себе комплекс Мури як освітньо-просвітницький центр, дізнатися про секрети садиби Львовича, спробувати на собі методи середньовічного навчання, навчитися живопису «з нуля» і зануритися в історію освіти Вінниці. 

«Усі екскурсії відбудуться безкоштовно, але за попередньою реєстрацією, яка триватиме до 12:00 24 вересня. На кожну активність потрібно реєструватися окремо. Одна реєстрація дозволяє забронювати одне місце на екскурсії, інших бажаючих потрібно реєструвати окремо, – повідомляється на сайті Вінницької міської ради. – Кількість місць в екскурсійних групах обмежена. З огляду на епідеміологічну ситуацію організатори просять усіх екскурсантів та екскурсанток мати з собою засоби індивідуального захисту. Місце старту екскурсії та інші деталі будуть повідомлені електронною поштою після реєстрації».

Нагадаємо, що Дні європейської спадщини – це загальноєвропейська ініціатива Ради Європи, яка передбачає доступ до закритих об'єктів, організацію інтерактивних виставок, презентацію нових екскурсій та унікальних подій з метою привернення уваги до матеріальної та нематеріальної спадщини. У Вінниці заходи з нагоди Днів європейської спадщини відбудуться за ініціативи департаменту маркетингу міста та туризму Вінницької міської ради за підтримки Міністерства культури України, КП «Центр історії Вінниці», Державного архіву Вінницької області, обласних краєзнавчого та художнього музеїв.

Олеся ШУТКЕВИЧ, Вінниця, фото з архіву авторки

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати