Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

У Києві 423 школи відновили очне навчання, - КМДА

22 листопада, 16:12
ФОТО МИКОЛИ ТИМЧЕНКА / «День»

У понеділок, 22 листопада, школи Києва відкрилися для очного навчання всіх школярів згідно з рішенням комісії ТЕБ та НС від 17 листопада.

Про це повідомив заступник голови КМДА Валентин Мондриївський, передає прес-служба Офіційного порталу Києва.

"Сьогодні 423 столичні школи знову відкрилися для очного навчання, і це стало можливим завдяки реальному зниженню захворюваності серед дітей. Крім того, ситуація у столиці стабілізувалась загалом – зменшується кількість важкохворих із показанням до госпіталізації, а також вивільняються місця в лікарнях із підключенням до кисню. Відповідно до постанови Кабінету Міністрів, невакциновані вчителі нині відсторонені від роботи (а це 0,1% від всього викладацького складу), тож на робочих місцях знаходяться лише вакциновані працівники освіти", - розповів Валентин Мондриївський.

Він уточнив, що освітні заклади вжили заходів щодо дезінфекції та перевірки систем опалення.

"Ми ефективно підготували школи до роботи в умовах карантину і закупили все необхідне для дезінфекції. Також якісно спрацювали і технічні служби, які готували школи до опалювального сезону. Станом на 22 листопада не змогли відкритись лише дві школи в Солом’янському районі через проблеми з теплом: у першій сталась аварія на трубопроводі, а в другій, приміщення якої перебуває на балансі Міністерства освіти, з незрозумілих причин так і не ввімкнули опалення", – повідомив Мондриївський.

Заступник голови КМДА зазначив, що школярі підуть на зимові канікули вчасно і продовження канікул не буде.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати