Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Події в Україні стануть трагедією для Європи, - Кваснєвський

23 січня, 11:00

Якщо учасники протистояння в Києві не сядуть за стіл переговорів, ситуація може вийти з-під контролю як влади, так і опозиції. Це призведе до трагічних наслідків не лише для України, але й для Євросоюзу. Про це заявив екс-президент Польщі Олександр Кваснєвський в інтерв’ю польському телеканалу TVN24 Biznes i Świat в Давосі.

На думку Кваснєвського, наслідки українського протистояння будуть мати не лише «моральний» характер, а й негативно вплинуть на економіку. Зокрема це може призвети до хвилі міграції.

Також політик зазначив, що в Україні насправді існує не дві, а три сторони протистояння – влада, опозиція і громадський сектор, який має свої сподівання й не вважає опозиційних лідерів за гарних партнерів.

Нагадаємо, що в середу, 22 січня, Володимир Кличко, Арсеній Яценюк та Олег Тягнибок провели перший раунд перемовин з президентом Віктором Януковичем, які тривали впродовж трьох годин. За його підсумками, Кличко заявив зі сцени Євромайдану, що відставка уряду можлива лише за умови підтримки її Верховною Радою.

Сьогодні о 12.00 має розпочатися другий етап переговорів між владою та опозицією щодо врегулювання політичної кризи в Україні.   

 

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати