Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

У Львові знову почали демонтаж стели Монументу слави

23 січня, 13:17
Фото з відкритих джерел

Розпочалися підготовчі роботи до демонтажу аварійної стели Монументу Слави у Львові.

Про це повідомляє УНН з посиланням на прес-службу Львівської міської ради.

Як пояснили у міськраді, Галицька районна адміністрація тричі оголошувала тендер на проведення робіт з демонтажу Монументу.

"Ми як замовник проведення робіт з демонтажу аварійної стели Монументу Слави, три рази оголошувався тендер на проведення робіт з демонтажу, та ніхто не подавався. Відповідно після цього вступила в дію пряма процедура підписання угоди з виконавцем робіт. Було укладено угоду з компанією "Альтера". Після детального вивчення об’єму і складності робіт вона написала листа в Галицьку районну адміністрацію з повідомленням, що просить розірвати договір на роботи у зв'язку із виходом з ладу основних засобів, які необхідні для виконання цих робіт. Тому вчора ми підписали нову угоду з ФОП Роман Хома на проведення цих робіт. Підрядник вже розпочав підготовчі роботи (встановлення риштування)", — повідомив голова Галицької РА Андрій Зозуля.

Завтра роботи планують продовжити.

Так, спочатку потрібно демонтувати гранітні елементи, барельєфи, а потім - саму конструкцію стели. У міськраді уточнили, що ті елементи, які можливо, і які готовий прийняти Музей "Територія терору", будуть передані туди.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати