Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

За минулу добу окупанти 8 разів порушили "тишу", втрат немає

23 квітня, 09:19
Фото ЗСУ

На Донбасі 22 квітня збройні формування Російської Федерації знову порушили зобов’язання щодо припинення вогню та вісім разів обстріляли позиції Об’єднаних сил.

Про це повідомляє прес-центр ООС у Facebook.

Бойовики застосували проти українських військових заборонені до розміщення на лінії зіткнення міномети калібру 82 мм, а також гранатомети різних систем, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю.

Підрозділи зі складу оперативно-тактичного угруповання "Схід" зафіксували сім обстрілів з боку окупаційних військ. Бойовики відкривали вогонь зі станкових протитанкових гранатометів по наших захисниках поблизу Мар’їнки, Богданівки та Красногорівки. З напрямку населеного пункту Саханка противник випустив 5 мін 82-го калібру по опорних пунктах Об’єднаних сил неподалік Широкиного, а захисників Лебединського обстріляв з гранатометів різних систем. Захисників Павлополя та Авдіївки бойовики обстріляли з гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" збройні формування Російської Федерації з автоматичних станкових гранатометів обстріляли наших захисників неподалік населеного пункту Оріхове.

"Військовослужбовці Об’єднаних сил відповіли прицільним вогнем по ворожих позиціях та змусили противника повернутися до дотримання встановленого режиму "Тиша", - заявили в штабі ООС.

Втрат серед наших захисників внаслідок ворожих обстрілів не було. За даними розвідки, 22 квітня наші підрозділи поранили двох російських найманців.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати