Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

У Маріуполі вшанували пам'ять загиблих у мікрорайоні "Східний"

24 січня, 20:42
Фото: Facebook / Операція об'єднаних сил / Joint Forces Operation

У цей день, 5 років тому, російські окупаційні війська цинічно обстріляли житловий мікрорайон «Східний» з реактивних систем залпового вогню. Тоді внаслідок обстрілів загинула 31 людина, в тому числі й діти. Ще 117 осіб отримали поранення.

Вшанувати пам'ять про загиблих до пам'ятного знаку «Загиблим у неоголошеній війні» в цей день прийшли сотні маріупольців, а також військовослужбовці зі складу Об'єднаних сил, які боронять Маріупольський напрямок, повідомляє у Facebook пресцентр штабу ОС.

- П'ятий рік поспіль ця жахлива трагедія збирає нас разом на цьому місці. Дуже складно підібрати слова, які б передали той жах і той страх, який ми пережили. Той суботній ранок не віщував біди. Але, розриви «Градів», вбиті та поранені, зруйновані оселі, розділили життя на «до» і «після». Цей день назавжди об'єднав нашу країну і кожного жителя Маріуполя, зокрема, - наголосив Маріупольський міський голова Вадим Бойченко.

Під ревіння сирен, всі присутні вшанували пам'ять про загиблих хвилиною мовчання, після чого поклали квіти до пам'ятного знаку.

 

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати