Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Зеленський обговорить з Нетаньягу співпрацю в IT-сфері

24 січня, 11:30
Фото: president.gov.ua

Ізраїль налаштований на поглиблення співпраці з Україною у сфері IT та туризму, а також на спільну протидію силам та режимам, які зазіхають на демократичні цінності.

Про це заявив прем'єр-міністр Ізраїлю Беньямін Нетаньягу перед початком зустрічі з Президентом України Володимиром Зеленським у Єрусалимі, що транслювалася наживо на сторінці глави Української держави у Facebook.

"Сьогодні ми зустрілися, щоб обговорити посилення та поглиблення наших відносин ... Ми з вами будемо обговорювати співробітництво у сфері ІТ, у сфері туризму. Ми також обговоримо, як ми можемо спільно протистояти у сьогоднішньому світі проти сил і режимів, які зазіхають на наші демократичні цінності. Сподіваюсь, що наші сьогоднішні переговори відбудуться у дусі дружби і взаєморозуміння", - сказав Нетаньягу.

Він зазначив, що вчора відбулася знакова подія в історії єврейського та українського народів - вшанування пам'яті тих, хто загинув у концентраційному таборі Аушвіц.

"Багато людей там було з Радянського Союзу, і ми безмежно і вічно будемо вдячні вам за ту підтримку, яку ви надавали єврейському народові у протистоянні цим жахливим злочинам і цим трагедіям", - акцентував прем'єр-міністр Ізраїлю.

Він також висловив щирі співчуття українському народові та особисто Президенту Зеленському у зв'язку із збиттям Іраном українського літака.




  
  

  
  

  

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати